Bij TransAmsterdam is er een vacature voor de functie van secretaris. De secretaris vormt samen met de voorzitter en de penningmeester het dagelijks bestuur van de stichting.

TransAmsterdam is een transgenderorganisatie voor kunst, cultuur en lifestyle. Doel van de organisatie is de zichtbaarheid van transgender personen vergroten en de beeldvorming over transgenders en non-binaire personen verbeteren. Bijvoorbeeld door ze een podium te bieden en activiteiten te organiseren zoals festivals, kunstevenementen, workshops, trainingen en themabijeenkomsten.

De stichting wil transgender en non-binaire personen empoweren en ook laten zien dat ze meer zijn dan hun gender. Kunst en cultuur vormen hierbij een verbinding van de transgender gemeenschap met de samenleving. Verder is er het café Inclusion, de jaarlijkse TransWalk en zijn er de workshops en themabijeenkomsten bij de Trans Art School.

Wil je je inzetten voor TransAmsterdam, en daarmee voor de trans community, transgender artiesten en transgender kunstenaars? Kijk je uit naar een vrijwillige functie met verschillende aspecten? Ben je transgender, trans vrouw, trans man en/of een transgender persoon met een biculture achtergrond, aarzel dan niet om te solliciteren op de zeer gewaardeerde functie van secretaris van TransAmsterdam. Kijk op de site van TransAmsterdam en neem contact op over de vacature met voorzitter Yvo Vas Dias.