Wilt u zich per thema verdiepen in het meest actuele nieuws, ervaringsverhalen, factsheets, praktische handvatten en (video)blogs? Dan kunt u hier terecht. Lees hier verder over thema’s als veiligheid, werk, onderwijs,  welzijn, familie en nog veel meer.

Algemene informatie

Algemene informatie en uitleg over transgender, woordenlijsten, veelgestelde vragen en ervaringen van anderen.

Cultuur

Onder het thema Cultuur vindt je alles met betrekking tot culturele activiteiten.

Familie

Alles dat met het thema Familie te maken heeft, van ervaringsverhalen tot onderzoeksresultaten en handvatten voor jeugdgezondheidsprofessionals.

Genderexpressie

Genderexpressie, wat is dat eigenlijk? Hier vindt je van alles over dit thema, zoals een uitleg over genderdiversiteit, ervaringsverhalen en interviews met genderdiverse mensen.

Media

Hoe ga je als media om met trans personen? En hoe ga je als trans persoon om met de media? Hier vindt je diverse factsheets en het laatste nieuws omtrent transgender en media.

Onderwijs

Handvatten voor het onderwijs, de toiletkit, de laatste nieuwsartikelen en al het andere dat met transgender en onderwijs te maken heeft vindt je onder het thema Onderwijs.

Politiek

De politiek is onmisbaar voor de emancipatie van trans personen. Hier vindt je o.a. het laatste nieuws, standpunten van politieke partijen, trans personen in de gemeenteraad en een evaluatie van de transgenderwet.

Religie

Hoe staan religies tegenover transgender personen? Accepteert mijn geloof mijn transgender zijn en transitie? Hier lees je van alles over het thema Religie.

Sport

Onder het thema ’transgender en sport’ vindt je nieuws, ervaringen van anderen, praktische tips en meer.

In de gemeente

Wilt u weten wat er in uw gemeente gebeurd? Of wil u weten hoe het gemeentebeleid voor transgender personen verbeterd kan worden? Lees verder in het thema ‘In de gemeente’.

Veiligheid

Hoe staat het met de veiligheid van trans personen? Onder het thema veiligheid vindt je onderzoeksresultaten, ervaringen van anderen, het laatste nieuws en meer.

Werk

Hoe gaat het met transgender personen op de werkvloer en de arbeidsmarkt? Verschillende onderzoeken laten zien dat de arbeidsparticipatie beter kan. Ook vindt je hier videos en ervaringen van anderen. 

Zorg en Welzijn

Onder dit thema vindt je van alles over transgender en zorg. Zoals factsheets en onderzoeksresultaten, handvatten voor jeugdgezondheidsprofessionals, links naar hulpverleners en ervaringen van anderen.