Ontmoet elkaar

Nederland bruist van de mogelijkheden voor transgender personen om elkaar te ontmoeten. Overal in het land zijn er sociale, informele groepen of serieuzere zelfhulpgroepen. Ook wordt er vanalles voor, door en over transgender personen georganiseerd.

Dankzij enthousiaste vrijwilligers is er ook voor partners, kinderen, ouders en familie van transgender personen gelegenheid elkaar te ontmoeten.

Heb je behoefte aan goede gesprekken, workshops, gezellige café-avonden of leuke activiteiten voor transgender personen of naasten? Daar zijn landelijke organisaties en initiatieven voor, maar ook regionaal kun je elkaar ontmoeten.

Verder vind je op de pagina Evenementen ook een overzicht van actuele en terugkerende evenementen die zich onder andere of specifiek richten op transgender personen. Bekende voorbeelden zijn het TranScreen Filmfestival en de Transgender Gedenkdag.

Veel actuele activiteiten en evenementen vind je ook terug in de Agenda.

Mis je een ontmoetingsgelegenheid of evenement in een van deze lijsten? Geef het dan door aan de redactie van Transgender Info via het contactformulier.