Er starten nadat het even stil is geweest, nieuwe workshops bij de Trans Art School. Zo komen er online workshops beeldende kunst en een workshop linoleum snijden. De workshops zijn bedoeld voor trans jongeren en non-binaire jongeren.

Meld je aan voor de workshops door een mail naar tas@transamsterdam.nl te sturen. Bij de workshop linoleum snijden hoort een pakket met materialen. Als je je voor 26 mei aanmeldt, krijg je een pakket met instructies thuis.

Deze workshops zijn nog online, maar hopelijk kan het weer snel in de Batjanzaal Cultureel Centrum in de Indische Buurt (Batjanzaalstraat 68 in Amsterdam).

De Trans Art School workshops zijn mogelijk gemaakt door het Kansfonds, Oranje Fonds, Janivo Fonds en de Gemeente Amsterdam. TransAmsterdam heeft het initiatief genomen omdat ze met kunst en cultuur trans mensen met elkaar en met mensen buiten de community wil verbinden. En wil laten zien dat trans mensen meer zijn dan hun gender. ​

Hier vind je meer informatie over de Trans Art School. En hier vind je de website van Levi Jacobs, die de workshops geeft.