« terug naar overzicht

Tweede editie What You See Festival in Utrecht

21 november 2019 - 24 november 2019

Tweede editie What You See Festival in Utrecht

Een vol en uitdagend programma. Dat biedt de tweede editie van het What You See Festival. Het internationale kunstfestival is van 22 tot en met 24 november in Utrecht.

Dit internationale festival in Utrecht biedt een alternatief voor de – vaak ongeschreven – normen en regels over gender, identiteit en seksualiteit. What You See stelt vragen over wie we willen, kunnen en mogen zijn. Dit gebeurt door kunst (theater, dans, beeldende kunst, muziek en spoken word) als razend middelpunt in het festival te plaatsen en daarmee denkbeelden, aannames en vooroordelen te bevragen, te kietelen, te kantelen en anders in te kleuren.

Dit jaar zijn er premièrevoorstellingen van Lanre Malaolu (UK), Silvia Gribaudi (IT), Carlos Pons Guerra (UK) en Poliana Lima (BR).  Ook de Spaanse Daniel Mariblanca komt weer. Hij maakte tijdens de eerste editie van What You See grote indruk met de solo 71 Bodies 1 Dance.

Alle informatie vind je op de site van het festival. Het volledige programma is hier te zien. En kijk ook zeker hier voor een verleidelijke teaser.

 

Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.