« terug naar overzicht

Trans & Bloot Weekend

25 november 2016 - 27 november 2016

Trans & Bloot Weekend

Dit jaar organiseert Trans & Bloot wederom een Trans & Bloot weekend. Dit weekend vindt plaats van 25 t/m 27 november 2016 en is voor mensen van alle genders. Het Trans & Bloot weekend gaat over je thuis voelen in je lichaam. De workshops van dit weekend hebben te maken met het thema “verbinding en grenzen”. Naast de workshops is er ook veel gelegenheid voor onderlinge uitwisseling. Het evenement is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Veel transmensen hebben nooit naakte lichamen van andere transmensen gezien. Translichamen komen niet voor in de (mainstream) media, behalve op een medische manier om te informeren over medische procedures. Tijdens het Trans & Bloot weekend gaat het om trots zijn op onszelf en vertrouwen opbouwen rondom onze lichamen en identiteiten.

Workshops

Deze keer speelt het thema “verbinding en grenzen” een centrale rol in de workshops van het TBW. Workshops die ze aanbieden hebben titels, zoals: In of uit de kast?, In verbindingZing een lied, Uit de kleren!, Mijn lichaam voelt… een grens, en Genderqueer! Het programma is ruim opgezet, zodat er ook veel tijd is voor ontspanning.

Om ook niet-Nederlandstalige deelnemers de mogelijkheid te bieden om mee te doen, is Engels de voertaal van dit TBW.

Meer info

Voor meer informatie en om je aan te melden kun je terecht op: www.transenbloot.nl.
Of mail naar: info@transenbloot.nl of bel/sms naar: 06 108 63 714.

Bron: http://www.transenbloot.nl/

Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.