« terug naar overzicht

Meepraten over gendernormen in Amsterdam?

17 februari 2017

De Alliantie genderdiversiteit (met TNN) wil genderexpressie vergroten. De alliantie wil in gesprek over beperkingen van gendernormen en mogelijke oplossingen.

Jongens houden van voetbal en meisjes zijn dol op shoppen en mooie kleding. Dat is gedachte van veel jongeren. Maar niet alle jonge mensen kunnen óf willen aan dit plaatje voldoen. Voel jij je weleens belemmerd door normen over hoe mannen en vrouwen zich zouden moeten gedragen? Of vind je de keuze tussen ‘man’ of ‘vrouw’ te beperkend?

Voor een onderzoek naar gendernormen wil de Alliantie genderdiversiteit (met elf maatschappelijke organisaties zoals Movisie, Rutgers, Atria, Emancipator, COC, doetank-Peer en TNN) een gesprek. Vrijdag 17 februari nodigen we mensen uit boven de 30 jaar. Voor een gesprek over de problemen en oplossingen die jij ervaart rondom de m/v-normen. En over hoe je daarmee omgaat en hoe je erbij geholpen zou kunnen worden.

Voor de groep onder de 30 is er een bijeenkomst op zaterdag 25 februari in Nijmegen. Zie dit bericht. Kun je vrijdag niet, dan kun je je ook opgeven voor die bijeenkomst.

Meld je aan op: http://www.seksualiteit.nl/meepraten-over-gendernormen

Datum:             vrijdag 17 februari 2017 (10.00-14.00)

Locatie:            Amsterdam. Je krijgt een bevestiging en het adres na je aanmelding.

Reageer

Eén reactie op “Meepraten over gendernormen in Amsterdam?”

  1. […] staan in de agenda. Ze zijn in principe apart voor mensen boven de dertig en onder de dertig, 17 februari in Amsterdam en 25 februari in Nijmegen. Hier kun je je […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.