« terug naar overzicht

Loop mee met The Hague Pride Walk

9 juni 2018

Loop mee met The Hague Pride Walk

The Hague Pride Walk is zaterdag 9 juni. De pride walk begint om 14.30 uur bij het homomonument aan de Koningskade. Er is ook een voorprogramma met sprekers en een dj.

COC Haaglanden organiseert The Hague Pride Walk dit jaar voor de tweede keer. Ze vieren er seksuele diversiteit en genderdiversiteit mee. Doel is ook de aanwezigheid van lhbti’ers in onze samenleving zichtbaar maken. Hun positie mag wettelijk beschermd zijn, maar hun aanwezigheid lokt vaak discussie en agressie op, stelt de organisatie. “Wij denken dat onbekendheid mede ten grondslag ligt aan deze weerstand en dat zichtbaarheid een manier is om de bespreekbaarheid en acceptatie van seksuele en genderdiversiteit te vergroten.”

Vanaf ongeveer 13.00 uur verwachten ze de eerste deelnemers. Vanaf ongeveer 13.45 uur is er een welkom van de organisatie van de pride walk en zijn er ook andere sprekers. Er is muziek vooraf en tijdens de pride walk. The Hague Pride Walk gaat van de Koningskade onder begeleiding van Brassband Legendairs naar de Grote Markt. Daar start om 17.00 uur The Hague Rainbow Festival.

Laat weten of je erbij bent met een mailtje naar pridewalk@cochaaglanden.nl.
Meer informatie op: https://www.facebook.com/TheHaguePrideWalk/.

Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.