« terug naar overzicht

Korting Wo-man in Lelystad

7 december 2018

Korting Wo-man in Lelystad

Theatergroep Golden Palace speelt dit najaar Wo-man. Volgens de affiche ‘een theatraal onderzoek naar de tweeslachtigheid die in de mens besloten zit’. De voorstelling komt 7 december naar Almere. Kunstlinie Almere Flevoland biedt korting.

Omschrijving van de show: ‘Ritzah en Dionne hebben last van genderstress. Ze weten niet hoe ze zich als vrouw moeten gedragen, want diep in hun binnenste sluimert een ontembare mannelijke kracht. Dat schept de nodige verwarring over rolpatronen. Want wie moet er nu de vuilniszakken buiten zetten? Wie is de jager en wie is de prooi? In deze hilarische en ontroerende voorstelling gaan Dionne en Ritzah op zoek naar het evenwicht tussen mannelijkheid en vrouwelijkheid. En zij ontdekken een nieuwe versie van zichzelf. The best of both worlds? Dat blijkt anders uit te pakken.’

Kijk voor meer informatie over theatergroep op de site. Daar staat ook de resterende speellijst van de voorstelling die sinds september op de planken staat. Kunstlinie Almere Flevoland biedt voor de voorstelling op vrijdag 7 december 50 procent korting. Vul daarvoor de promotiecode goldenpalaceactie in als je online kaartjes koopt. Dat kan via www.kaf.nl/goldenpalace (invoeren bij kaartkeuze).

Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.