Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Webinar over genderincongruentie

02/11/2021 @ 19:00 - 21:00

Onderzoekers van het genderteam van het VUmc organiseren dinsdagavond 2 november een online webinar over de wetenschap achter genderincongruentie.

Het webinar is een van de voorlichtingsbijeenkomsten die het genderteam jaarlijks organiseert. Ze gaan over genderincongruentie en onderdelen van het transitieproces. Bedoeld voor iedereen die wel eens deelgenomen heeft aan onderzoek bij het Kennis- en Zorgcentrum voor genderdysforie en ook voor geïnteresseerden in onderzoek naar genderincongruentie en de behandeling daarvan.

Vier promovendi vertellen er over hun eerder dit jaar afgeronde onderzoeken. Hier staat al (of komt nog) het volledige programma van de avond.

Aanmelden kan via info-genderteam@vumc.nl. Dan krijg je een mail met een link en uitleg over hoe je via Teams kunt deelnemen. Tijdens de avond kunnen vragen worden gesteld en opmerkingen worden gemaakt. Dat gaat via het chatvenster. De vragen worden dan zoveel mogelijk (ook afhankelijk van de hoeveelheid vragen) voorgelegd aan de sprekers.