Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ontmoetingsdag Geloof & Transgender in Zuid-Holland Zuid

21 mei @ 10:00 - 16:00

Geloof & Transgender in Zuid-Holland Zuid organiseert een ontmoetingsdag op zaterdag 21 mei 2022. Deze is op een nader te bepalen locatie dichtbij Rotterdam. De afgelopen twee jaar kon de ontmoetingsdag niet doorgaan.

Geloof & Transgender in Zuid-Holland Zuid is een gespreksgroep voor en door (naasten van) personen met genderdysforie die christelijk zijn. Er is ook een gespreksgroep Transgender & Geloof in Zwolle. Hier kunnen mensen hun verhaal delen en ze kunnen er terecht met vragen over transgenderzijn in relatie tot geloof.

Het programma op de ontmoetingsdag bij Rotterdam gaat over onderwerpen zoals welke gebeurtenissen trans personen tegenkomen in hun leven en in de kerk en hoe je een naaste kunt zijn voor een trans persoon?

In het ochtendprogramma spreekt ds. Marc ten Brink. Hij heeft veel ervaring in het pastoraal begeleiden van transgender personen en hun familie. Hij leidt een gespreksgroep en heeft meegewerkt aan het programma ‘Hij is een zij’. Tijdens het middagprogramma is er een informatieve workshop. Wat betreft kosten: er is een collectebus.

Meer informatie via mailadres transgenderengeloofzhz@gmail.com. Of op de Facebookpagina van Geloof & Transgender.

Lees ook dit artikel (Mag dit wel van God?) in het Trans Magazine en deze informatie over christen en genderdysforie. 

Welkom!

Mag dit wel van God?

Gegevens

Datum:
21 mei
Tijd:
10:00 - 16:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,