Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Mama Cash Feminist Festival in Utrecht

08/03/2020 @ 13:00 - 19:00

BAK, basis voor actuele kunst, in Utrecht organiseert voor de vijfde keer in samenwerking met Mama Cash een festival op Internationale Vrouwendag, 8 maart. Dit jaarlijkse Mama Cash Feminist Festival viert de resultaten van feminisme wereldwijd. Er wordt ook gekeken naar een meer feministische toekomst.

Het programma Collective (Ex)change is een bijeenkomst van activisten en kunstenaars die bezig zijn om veilige(re) ruimtes voor vrouwen en mensen uit de LHBTQIA+-community te realiseren. Er zijn lezingen, er is muziek, er zijn workshops, er zijn paneldiscussies en performances.

Daarvoor verantwoordelijk zijn mensen zoals Amal Alhaag, Rosalba Icaza Garza, Proyecto Intersexual, Trans Mreža Balkan, SEHAQ, Queer Refugees Group (Mala Bada en MamaKil), Tender Center en Colored Qollective. Er komt ook een rockband die gevormd is tijdens het door Femix Servië georganiseerde Girls Rock Camp. Kijk voor het programma op de site van BAK.

Tickets
Reguliere tickets: €5
Solidarity tickets: BAK stelt solidarity tickets beschikbaar voor personen die anders niet kunnen deelnemen. Deze tickets bieden gratis toegang.
Bestel je ticket hier.

Wanneer: 8 maart 2020, 13.00 tot 19.00 uur. De deuren openen om 13.00 uur en het programma start om 14.00 uur.
Waar: BAK, Pauwstraat 13A in Utrecht.

Gegevens

Datum:
08/03/2020
Tijd:
13:00 - 19:00
Evenement Categorieën:
, ,
Evenement Tags:
, , , ,

Locatie

Pauwstraat 13A in Utrecht
Pauwstraat 13A
Utrecht, Utrecht 3512 TG Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie