« terug naar overzicht

LEF-dag in Schiedam

18 maart 2016

Schiedams LEF organiseert vrijdag 18 maart de jaarlijkse LEF-dag. Schiedams LEF is een organisatie die met gemeentelijke subsidie vooral actief is (seksuele) diversiteit op scholen voor basisonderwijs en voortgezet onderwijs in de regio onder de aandacht te brengen.

Op de LEF-dag mag iedereen naar school komen zoals je zelf wilt. Bedoeling is om begrip en acceptatie te vergroten en pesten tegen te gaan. De boodschap is: dit kan bij ons. Het motto van Schiedams LEF is ook: ‘Het mooiste dat je kunt worden is jezelf.’ Lef is hier geen afkorting, maar betekent dapperheid, moed.

De datum is niet toevallig. Op 18 maart eindigt de week van de lentekriebels. Dat is een week waarin seksuele voorlichting centraal staat.

Schiedams LEF is ook bezig met de organisatie van ontmoetingsdagen voor transgender jongeren en hun ouders. Lees dit nieuwsbericht daarover.

Voor meer informatie, volg Schiedams LEF op Facebook. Schiedams LEF heeft ook een eigen website www.schiedamslef.nl en wil je meer informatie, of jezelf opgeven voor de ontmoetingsdag, dan kun je een mail sturen naar info@schiedamslef.nl.

Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.