« terug naar overzicht

Eerste Gender Blender in Den Bosch

5 november 2017

Eerste Gender Blender in Den Bosch

Gender Blender wordt een wervelend en ongedwongen evenement rondom genderdiversiteit. Dat belooft het COC Noordoost Brabant die verantwoordelijk is voor de organisatie. De eerste Gender Blender is 5 november in Den Bosch.

Gender en blender hebben elkaar vaker ontmoet. Gender in the blender is een lesmethode in Vlaanderen, de naam van een party, een strijdkreet ook voor meer genderdiversiteit. Gender door de blender was een evenement in Lelystad op de Internationale dag tegen homofobie, bifobie en transfobie (17 mei 2017). Er is een boek Gender blender (Blake Nelson). En er was het Blent Transfestival, een evenement op 9 januari 2016 in Utrecht.

Maar nu is er de eerste editie van Gender Blender, zondag 5 november in Restaurant van Aken in ‘s-Hertogenbosch. Het wordt een dag vol educatie en vermaak. “Luister naar innemende verhalen, geniet van muzikaal cabaret (Julie Helsen), doe mee met prikkelende workshops en ga los op toffe beats.” En ontmoet  anderen voor wie genderdiversiteit een thema is.

Kijk op https://www.facebook.com/GenderBlenderNL/. Daar komt ook de agenda van de dag.
De toegang is gratis. Voor workshops, bijvoorbeeld ‘visagie’, ‘genderdiversiteit op de werkvloer’ of ‘de eerste indruk’, kun je je opgeven via Facebook.

Wanneer
5 november 2017, van 12.00 tot 21.00 uur
Waar
Restaurant van Aken, Tramkade 24 in ‘s-Hertogenbosch

Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.