• 2 juni 2017 - 4 juni 2017

  Oeroude transgender verhalen in Zwolle

  De Zweedse storyteller Mats Rehnman vond oeroude transgender verhalen in India en de Arabische wereld. Verhalen die ons een spiegel kunnen voorhouden, denkt hij. Rehnman is een van de acts op het Festival Zwolle Unlimited, een...»
 • 10 juni 2017

  Eerste Pride Walk in Den Haag

  De eerste Pride Walk in Den Haag is zaterdag 10 juni. Met de Pride Walk The Hague wordt seksuele diversiteit en genderdiversiteit gevierd. De pride maakt aanwezigheid van lesbische vrouwen, homoseksuele mannen, biseksuele...»
 • 15 juni 2017

  Kiss of the Spiderwoman

  The Web bar in Amsterdam organiseert samen met DJ Bo Monde een gloednieuw evenement @ The Web Amsterdam. Een avond voor trans personen en hun vrienden met de lekkere beats van DJ Bo Monde. En een fijne dansvloer die je niet...»
 • 15 juni 2017

  Film over Indonesische transpersonen op Cineblend

  Across Gender van Anouk Houtman is een korte film (24 minuten) over transgender personen in Yogyakarta, Indonesië. De film is donderdag 15 juni te zien om 15.00 in Het Ketelhuis in Amsterdam. Across Gender volgt een aantal...»
 • 17 juni 2017

  Kennismaking met Translifestyle

  Translifestyle in Amsterdam houdt een open middag op 17 juni waarin je kunt kennismaken met hun stylingadviezen. En met Sylvia, persoonlijk stylist, en Peter, lifecoach. Zij zijn de mensen achter TransLifeStyle. “Mijn passie...»
 • 17 juni 2017

  Trans Life Style - Open dag

  Trans Life Style organiseert op 17 juni een open dag. De open dag vindt plaats in Amsterdam en de entree is gratis. Hieronder staat het programma van de open dag beschreven. Programma: 13:30-14:00 binnenlopen,...»