• 7 maart 2016

  Genderseminar op Haagse Hogeschool

  The Lighthouse, centrum voor ontmoeting en inspiratie op de Haagse Hogeschool, organiseert tot de zomer van 2016 het genderprogramma 'Gender@TheLighthouse'. Studenten en medewerkers kunnen er op een laagdrempelige en levendige...»
 • 11 maart 2016

  T-avond Breda

  T-Breda organiseert een café-avond waar transgender personen eens in de maand vrij en openlijk bij elkaar kunnen komen. Behalve trans mannen en –vrouwen zijn ook partners van harte welkom. En het maakt niet uit of je je nu...»
 • 17 oktober 2015 - 13 maart 2016

  Expositie Transmission

  Transmission is de titel van de fototentoonstelling rondom Miep en loopt tot 13 maart 2016 in het Amsterdam Museum. De portretten van Miep, gemaakt door fotografen Koos Breukel en Milette Raats, vormden voor het Amsterdam...»
 • 18 maart 2016

  T-bijeenkomst Amersfoort

  T-Amersfoort huisvest sinds 2010 een gelegenheid waar transgender personen eens in de maand vrij en openlijk bij elkaar kunnen komen. Behalve trans mannen en –vrouwen zijn ook partners van harte welkom. En het maakt niet uit...»
 • 18 maart 2016

  LEF-dag in Schiedam

  Schiedams LEF organiseert vrijdag 18 maart de jaarlijkse LEF-dag. Schiedams LEF is een organisatie die met gemeentelijke subsidie vooral actief is (seksuele) diversiteit op scholen voor basisonderwijs en voortgezet onderwijs...»
 • 25 maart 2016

  Inclusion café

  Inclusion Café is een maandelijkse café-avond in Amsterdam, elke laatste vrijdag van de maand. De volgende is vrijdag 25 maart in het Manor Hotel, Linnaeusstraat 89 in Amsterdam. TransAmsterdam en LGBTQ Amsterdam organiseren...»