• 9 november 2019 - 23 oktober 2019

  Jessica speelt zichzelf in theatervoorstelling ‘Van J. naar Jessica’

  In de voorstelling ‘Van J. naar Jessica’ van Theater Babel Rotterdam speelt Jessica zichzelf. Het stuk gaat over de 33-jarige Jessica die in transitie is naar vrouw. Op 23 november is de première Dat Jessica haar eigen leven...»
 • 6 oktober 2019 - 27 oktober 2019

  Transgender zwemmen in Haarlem

  Het Boerhaavebad (Kadijklaan 1 in Haarlem) stelt haar zwembad in oktober vier zondagavonden speciaal voor transgender mensen beschikbaar. Sporten is bevorderlijk voor het transitieproces en een manier om gelijkgestemden te...»
 • 1 november 2019

  Symposium LHBTI & LVB

  Op vrijdag 1 november 2019 organiseert Zonder Stempel in samenwerking met Transgender Netwerk Nederland (TNN), Fabriek69 en IHLIA LGBT Heritage het landelijk symposium 'LHBTI & LVB'. LHBTI staat voor lesbisch,...»
 • 6 november 2019

  Lezing over historische trans mensen

  Nathalie Slot, collectioneur voor de Drentse bibliotheken, verzorgt woensdag 6 november een lezing over transgender mensen door de eeuwen heen. Ze doet dat in het Arsenaal, in Coevorden. Van diverse markante figuren in de...»
 • 21 november 2019 - 24 november 2019

  Voorstelling ‘Halfbroers’ van Toneelgroep Los Zand

  ‘Halfbroers’ is een nieuwe voorstelling van Toneelgroep Los Zand. Het gaat over hypochondrie, werkstress, de ziekte van Bechterew en het geweld tegen transgender mensen. De première vindt plaats op 21 november, de dag na...»